Vad vilja Liberalerna för Örebro kommun?

Topp tre på kommunlistan. 1 Karolina Wallström, 2 Patrik Jämtvall, 3 Johanna Reimfelt

Örebro torsdag 11 augusti 2022
Pressinbjudan

Vad vilja Liberalerna för Örebro kommun?

Liberalerna har under vår och försommar presenterat sina valfrågor och nu är det dags att presentera hela valmanifestet. Vid presskonferensen redogörs för vilka partier Liberalerna vill samarbeta med i det nya styret samt vilka partier som är otänkbara att gå i koalition med.

– Vårt självklara mål är att efter valet ta över styret i Örebro kommun. Vi känner stark medvind i möten med örebroarna och i opinionsundersökningar, säger Karolina Wallström, kandidatetta till Örebro kommunfullmäktige, nuvarande gruppledare och kommunalråd för Liberalerna Örebro kommun.

– Vi vill inte ha makten för maktens skull, som Socialdemokraterna, utan för att bättre kunna ge örebroarna det som de behöver och förtjänar. Det ska vi göra med kraft och mod utan rädsla för förlust av egen makt och egenvärde. Vi kommer utveckla detta på presskonferensen och dessutom redogöra för vilken fråga som är viktigare än alla andra, säger Karolina Wallström.

– Jag kommer berätta mer om hur Örebro kommun blir en välfungerande kommun där örebroarna får det de förväntar sig inom stadsbyggnadsområdet, säger Patrik Jämtvall, kandidat nummer två Örebro kommunfullmäktige, nuvarande 2:e vice ordförande Programnämnd Samhällsbyggnad.

– Omsorgsfrågorna redogör jag för primärt men går in även inom utbildningsområdet, avslutar Johanna Reimfelt, kandidat nummer tre Örebro kommunfullmäktige, nuvarande 2:e vice ordförande Programnämnd Social välfärd.

Presskonferens vid Örebro slott

  • Tid: Fredag 12 augusti kl 11:00
  • Plats: Slottsparken, utomhus väl skyltat
  • Från Liberalerna Örebro kommun:
    Karolina Wallström, Patrik Jämtvall och Johanna Reimfelt

Anmälan: mats-olof.liljegren@liberalerna.se, 0703601919