KAROLINA WALLSTRÖM FÅR FÖRNYAT FÖRTROENDE SOM KOMMUNALRÅD FÖR LIBERALERNA ÖREBRO KOMMUN.

Karolina Wallström i budgetdebatt inför budgetåret 2023

Örebro måndag 28 november 2022

Pressmeddelande

 

KAROLINA WALLSTRÖM FÅR FÖRNYAT FÖRTROENDE SOM KOMMUNALRÅD FÖR LIBERALERNA ÖREBRO KOMMUN.

 

Vid kvällens nomineringsmöte fastslog medlemmarna enhälligt att Karolina Wallström ska fortsätta inneha kommunalrådsposten.

 

Valkommitténs förslag antogs i dess helhet och 42 personer valdes till de olika uppdrag Liberalerna förhandlat sig till i Örebro kommun.

 

Av de valda är 21 kvinnor och 21 män.

 

– Jag är otroligt stolt och glad över att få fortsatt förtroende och också förmånen att leda en så här bra grupp med förtroendevalda, säger Karolina Wallström.

 

– Redan i morgon börjar vi förbereda oss för det viktiga uppdraget att bedriva en konstruktiv oppositionspolitik. Sedan tidigare är jag vald till 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen och innehar därmed den tyngsta posten, förutom de styrandes i Örebro kommun. Det är ett ansvar jag vill förvalta på bästa sätt för örebroarnas skull. De är ju mina uppdragsgivare, fortsätter Karolina Wallström.

 

– Men utan ett bra team går det inte. Nu har vi valt det bästa tänkbara teamet och vi kommer inom de närmaste dagarna presentera alla våra politiker på vår Facebooksida, avslutar Karolina Wallström.

För mer information kontakta

Karolina Wallström (L)

Kommunalråd i opposition

2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen

 

Tel: 070-341 10 64

E-post: karolina.wallstrom@liberalerna.se